Modeblogg

Åkte tidigt imorse på vår ”minisemester” till Karlstad. Först stopp blev frukost på McDonalds i Ludvika Typiskt oss när vi är ute och reser. Hinner aldrig mer än nån mil, så brukar jag vara kissnödig, nått av barnen behöver göra nr2, det andra är hungrig och jag längtar efter kaffe… Chauffören, dvs Nogge ledsnar ur och stämningen på topp!!!

Idag ledsnade ingen ur, vi hade faktiskt planerat vårt stopp och lovat Maya HashBrown (stavas det verkligen så, låter som nått osunt och olagligt?). McDonalds frukost är ganska gott, jag har glutenintolerans och tycker det är jättelyxigt att kunna beställa glutenfriToast!

Det är bilen som drar oss till Karlstad, den skall på service och närmaste Auktoriserad Verkstad ligger här, så vi passar på att stanna över helgen och gå på Lekland och mysa lite.

Nogges stolthet

Shoppade lite idag. Har fått inspiration att shoppa utanför min bevämlighetsZon och köpa lite, för mig, annorlunda kläder. Tex så använder jag så gott som Aldrig någonsin kjol. Jag går gärna i tunika och klänning om den hänger utanpå mina jeans. Är en typisk Jeanstjej. Så idag utmanade jag mig själv och köpte en snygg tajt lite dressad kjol, sån som jag kan ha till kavaj och känna mig businessklädd i. I färgen lila/vinröd, så det var ganska modigt av mig.

(Nogge undrade om den inte fanns i svart, så då vet ju vi kvinnor vad det betyder, inte godkänd… Svart ingår ju inte i min garderob över huvudtaget sedan ett par år tillbaka Jag vill ha mer ljus och liv på mina kläder och i mitt liv och tror bestämt att det hänger ihop)

Och extra stolt är jag över den coola och snygga FuskPälsJackan jag köpte på Cubus, kolla in…

Nöjd mamma - fotograf Maya

Fantiserar att  jag skriver en modeblogg, haha

Bytte om till kvällen, när vi skulle ut och äta. Ville såklart utmana och förändra mig själv till max och tog därför på mig Snäva-Färstarka-Kjolen och mina höga stövlar OCH min nya FuskPäls… Inte bra!!! Jag såg ut som ett fna.. Huu då! Klev snabbt tillbaka i bekvämligheten igen och skylde mig under min kappa.

 

Kommentarer till “Modeblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *