Moneyclass

Boostar mig med mer kvinnor (ursäkta alla män, ni ska veta att ni inspirerar mig med och framför allt när ni bejakat kvinnans energi inom er) och drog ända ner till Stockholm med Gunilla för att delta i ett workshop. Det var en lång resa med tanke på att workshopen även gick i Falun och sändes via Skype, men något i mig sa att jag skulle åka till Gamla Stan och Welledge för att lyssna till Anna Ullenius och just hennes version av Moneyclass Money isn´t the problem, you are med de fantastiska vertygen inom Access Consciousness.

Vi processade, skrattade och minglade inom oss och med de fantastiska människorna som var där. Kände mig fylld med glädje, lätthet, energi & lycka när jag åkte hem i sommarnatten. Hela mitt väsen vibrerade av livets alla möjligheter som jag öppnat mig för att ta emot. Hur kan det bli bättre än så här? Var frågan vi mantrade ofta under kvällen.

Och nog blev det bättre, hela resan hem var som en enda lång gudomlig process. Det var verkligen en upplevelse som jag aldrig förr upplevt och en process som läkte oerhört, wow! Jag stannar där, mer vill jag inte dela här… men tro mig, tror man (som jag) på att allt är möjligt och livet är fullt med gudomliga mirakler (när vi väl öppnar famnen för dem) så visar livet dem för oss i alla högsta grad!

 

2 kommentarer till “Moneyclass

  1. Gunilla

    Tack fina Sofia för en makalös resa!!!
    Magisk, renande och helt enkelt underbar!

    Livets mysterier har återigen gjort mig fylld av förundran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *