Morsdag

Höll igen mina blågröna när jag hörde familjen stappla upp för trappen imorse för att fira mor sjungandes Ja må hon leva. Jag blev helt överhopad av paket som barnen slagit in, en bok (som Oscar ville låna, det var en Mysteriebok som han själv fått och nu gav vidare), ett cykellås, en massage, 40 kronor från Maya, en rebus, ett tecknat familjeporträtt, en tröja, 15 kronor från Oscar och ett bad i vattenspridaren. Och när vi kom ner till köket var det dukat för alla till frukost, kaffet var färdigbryggt och en tallrik med turkisk yoghurt och nötmusli stod på min plats.

Min morsdag kunde inte varit bättre. Jag och storbarnen tog en cykeltur till min mor efter frukost och firade henne medans Nogge var hemma och pysslade i trädgården och Izabelle sov middag. Efter lunch blev jag än mer uppvaktad med en utflykt till Säterdalen, där hade vi picnic, plaskade vi i bäcken och gick på äventyrsbana.

Innan kvällens yogapass så hann jag med att nyttja mina presenter, ett ’bad’ i vattenspridaren och massagen som Maya gav mig på soldäck. Och inte nog med det, efter yogapasset så hade jag och Nogge vår fina veckostund – Soultalk.

Snigelmammelycka

  

  

 

 

2 kommentarer till “Morsdag

  1. Malin

    Åh vilken härlig uppvaktning och dag! Fler såna!! Själv fick jag superfina morsdag kort som tjejerna pysslat ihop åt mig när jag kom hem igår! Det värmer i hjärtat! Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *