Mycket som hänt

Känner mig oerhört tillfreds med livet och dagarna som är, jag förvånas eftersom jag bär iväg ensam på ännu en livsresa om bara två dagar. Indien väntar och om någon sagt till mig för fem år sedan att det här kommer vara din tredje resa (Indien 2010, Bali 2011) som du beger dig iväg ensam så skulle jag aldrig trott det. Jag skulle för fem år sedan aldrig ens tänkt tanken, inte i mina vildaste drömmar, möjligtvis då i en mardröm jag vaknat upp vettskrämd och svettig ur. Jag inser att det hänt väldigt mycket de senaste fem åren, inte för att jag kan sätta fingret på vad exakt det är, men jag känner skillnaden. Mod har ersatt rädsla, lugn har blommat bakom stress, tillit har växt fram och mycket av oron dunstat bort. Det är väl så det känns, att vissa tillstånd har dunstat bort, bleknat av och en annan färgpalett visar sig inom mig.

Inför resan känner jag en förväntan och längtan. Jag funderar väl om skuld och dåligt samvete ska komma men isåfall välkomnar jag det i den stunden, så länge de känslorna är i skuggan så tänker jag njuta av ljuset från de andra känslorna jag tror mig kommer uppleva mycket av, glädje, kärlek, lycka, lugn & spänning.

Jag njuter av mitt liv. Jag vill njuta av mitt liv. Jag tycker det är fantastiskt att leva just mitt liv…

Namaste

 

2 kommentarer till “Mycket som hänt

  1. Lena Landby

    Ljus, värme och din fina kärlek till sig själv blir dina följeslagare på din inre resa <3

    Njut, ta emot och släpp och jag önskar dig en fantastisk resa där du också hinner med massa sunyoga <3

    (Välkommen hem sen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *