Närvaro någon annanstans

Mina blogg inlägg kommer att vara lite sporadiska den här veckan, det är mycket som behöver ordnas med Umasankars besök, slutruschen på bygget och annat som är på gång i vårt liv (berättar inom kort). Jag återkommer givetvis när tid tillåter det och hoppas ni alla har överseende om det blir lite si så där med min närvaro här på bloggen. Om jag inte bloggar så aktiv under Sunyogi Umasankars besök så lovar jag att berätta ’allt’ efteråt.

På torsdag åker jag till Arlanda och hämtar upp honom, vi beger oss dirket upp till Rättvik och Siljan, för att inleda Sunyogakursen på fredag kl 11.00. Kursen håller på tills söndag kl 14.00, efter det åker vi till Borlänge, för att kl 18.30 vara i min Yogastudio för ”Talk & Meditation”. På måndag skjutsar jag honom tillbaka till Arlanda.

 

 

2 kommentarer till “Närvaro någon annanstans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *