Numerologi

Numerologi för oktober
I Numerologin är de aktuella årens, både de universella och de personliga, energierna som kraftfullast mellan mars och oktober. Det innebär att nu i oktober har vi en sista chans att anpassa oss och agera på de förändringar som år 5 har bjudit in oss till. I slutet av denna månad tonar 5ans energi bort för att ge plats åt nästa års möjligheter och utmaningar, som ju är det universella året 6.
Oktober vibrerar av energi nr 6 och visst är det fantastiskt väl ordnat, att nu i oktober, när vi sakta men säkert lämnar den omstörtande och dynamiska 5an, får vi lära känna doften av 6ans vibration. När vi nästa år omsluts av 6ans energi under hela året, har vi redan lärt känna den lite grann och därför kan vi redan nu så smått börja planera för hur vi vill leva och verka nästa år, 2013.Höstens alla vackra färger ackompanjerar månadens vibration, den varma, romantiska och artistiska 6an. Ingen månad detta år är bättre lämpad än denna för att plocka fram alla drömmar om artistiskt skapande, att dra ut lådan med alla alster som ligger och väntar på att få komma ut i ljuset och bli delade, beundrade eller fullbordade. Musiken, som vi längtat efter att få uttrycka genom att spela, sjunga eller komponera, ljuder tydligare i vårt inre under 6ans inflytande.

6ans vibration välkomnar höstmörkret och lockar in oss i värmen, där vi i brasans sprakande rörelser eller vid stearinljusens lockande lågor än en gång unnar oss lyxen av att känna oss glädjefyllt romantiska när vi lämnar vardagens logik och logistik och reser rakt in i våra egna och våra vänners hjärtan. 6ans vibration lockar med djupa, innerliga, ärliga och framåtskridande samtal. Samtal som färgas av våra intryck under detta års förändring och omvälvande händelser. När vi lyssnar med hela våra ”jag” till oss själva och våra medmänniskor kommer vi att upptäcka alla små och stora förändringar i vårt sätt att tänka, känna och agera. Vår intuition, föreställningsförmåga och inspiration är signaler vi nu ska navigera utifrån. Vad spännande!

Familj, släkt och vänners väl och ve är i vårt intresse under oktober. Människor i vår närhet kan komma att behöva lite mer omvårdnad, kärlek och uppmärksamhet nu. 6an strävar ju som bekant också mot att vi ska ta ansvar, uppnå balans och harmoni i alla våra relationer. Här betonas just alla våra relationer, eller som vi också kan uttrycka det ”allt är ett”. När vi ger av oss själva av kärlek och tillgivenhet, när vi genom en gest av omtanke om våra medmänniskor sprider den kärleksfulla 6ans energi ut i världen och ut i kosmos, återvänder den till oss själva. När vi ger, får vi!

Dessa är universella energier som påverkar universella och världsliga frågor och som därför berör oss kollektivt i mer eller mindre grad. Hur vi förstår och hur vi använder oss av dessa energier beror på de personliga numeriska vibrationerna, t.ex. Livsvägen och på vilket Personligt år vi är inne i.

Ingrid Berndtson
KunskapsNyckeln
 

Kommentarer till “Numerologi

  1. Gunilla

    Det här stämmer så bra in i den känsla jag haft den senaste veckan.
    Välkommen 6:an!
    Kraaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *