Ny layout

Hemfärden gick strålande, det känns så smidigt att resa de futtiga tre och en halvtimmarna med flyget efter vår Baliresa i vintras, det ju liksom bara upp och vända. Barnen är bästa ressällskapet som alltid.

När vi kom hem var det full invigning av DalecarliaCup och barnen störtade ur bilen och sprang till Vallen för att precis hinna se de sista minuterna. Kråkslottet ligger väldigt bra strategiskt om man gillar fotboll och sport, och när invigningen var över fick vi påhälsning av en hel drös med vänner. Synd bara att vi inte hunnit mer än just innan för dörren och att kylskåpet gapade tomt, annars kunde vi haft gardenparty – gäster hade vi i allafall!

Själv är jag passionerad över min nya hemside-layout som min vän Pia gjort (formatp.se) och att det nu är enkelt att bara ta sig till bloggen för er som följer den och ni som är intresserad av mina tjänster hittar lätt bland Yoga och annat. Och jag gläds än en gång åt fotograf Ryans bilder, att han ’lyckats’ få de så passande till layouten, som han givetvis hade sett innan fotograferingen.

Alltid skoj att arbeta med proffs!

 

3 kommentarer till “Ny layout

  1. Jennifer

    Den nya layouten är verkligen superfin och bra, förstår att du är nöjd med den!

  2. Maria

    Varmt, snyggt, rent, trivsamt. Va’ fin din nya blogg är! Skickar kramar från bilen, på väg till St.Annas skärgård för 4 dagars paddling./Maria P.S Ska bli spännande att få veta mer om septemberhelgen. D.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *