Ny sol

Årets längsta dag, sommarsolståndet fångade vi redan vid 04.30 på en brygga vid Runn. Lyckligtvis nog har jag vänner som känner samma längtan som jag eller kanske borde säga är lika tokiga som jag.

Men initiering och nya energier tror jag verkligen på, det är budskap både från Maya och Inkafolket, så jag ställer mitt eget lilla sinne och ego åt sidan och sätter mig tillitsfullt på bryggan och tar emot. Det var stillsamt och otroligt harmoniskt, jag kände ett djupt lugn och fick även ta emot egna budskap. Det var en fin stund som jag lär minnas länge…

Tack Christina & Ylva för fin själastund!

   

”…Den 21 juni står 4 solar på rad (Paqo kallar planeterna för solar). Solen, Venus, Orion och Merkurius är i linje och det ger ett gynnsamt förhållande för de nya högfrekventa energierna att komma igenom – En ny sol kommer att födas som har med 5:e dimensionen att göra. Samtidigt får vi en initiering som sker främst på gennivå. Initieringen leder till att ett nytt större utrymme kommer att skapas kring hjärtchakrat. Du kommer också att känna ett större lugn inom dig.

Den nya solen och initieringen kommer att ske mellan 04:30-05:00 (lokal tid) den 21 juni. De råder dig till att gå utomhus, det spelar ingen roll om det är molnigt och det är inte heller nödvändigt att vara utomhus. Så här råder de dig att gå tillväga: Nollställ dig och var helt i din känsla. Öppna upp och ta emot ljuset som kommer till dig – bjud in ljuset och ge det till dig själv. Det är viktigt att du släpper kontrollen och tömmer hjärnan och bara är i din känsla. Då kommer du att känna hur nya insikter och budskap kommer till dig…”

Gunilla Jeppsson
Springbrunnen 

 

 

Kommentarer till “Ny sol

  1. Christina J

    Tack själv kära du,
    jag fick så energi så jag fortsatte min vaken tid med frukost på bryggan och städ och pyssel i det tysta huset, härligt och energifyllt, samtidigt lugn och ro en sagolik mix.
    Tack för i morse och annorlunda start på dagen <3 till er båda, Sofia och Ylva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *