Nya deekshagivare

35 stycken nya deekshagivare har jag initierat under mina Oneness Awakeningkurser sedan i december. Wow, det känns så magiskt att det varit så många som har gått kursen och samtidigt vet jag redan nu flera stycken som vill gå i höst. Så tacksam för det. Det är ett lärande och fördjupning för mig med varje gång, jag lär än mer när jag delar det med andra. Och energin höjs och närvaron expanderar när vi samlas tillsammans och ger Oneness Blessing. Det var väldigt kraftfullt idag under initieringen, jag kände mig alldeles dizzy av välbehag.

Ikväll blir det lugnt och fridfullt, ska bara mysa och ta in allt som skett och den fina känslan av att kursen blev vackert djup och insiktsfull för deltagarna, precis som jag bad om. Oneness är vackert och fint, det är sådan ömsint balans i processerna och meditationerna, hjärtat öppnas med kärlek och själen blommar fram. Det är fint, det är så himla fint!

Om Shanti Shanti Shanti

Närvaron kommer växa när du bygger upp mer tillit.

Sri AmmaBhagavan

 

3 kommentarer till “Nya deekshagivare

  1. Sara

    Tack för en helt underbar kurs! Det var så givande och vilket lugn som infann sig. Tack! Tack till alla som var med på kursen och tack Sofia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *