Nya inkomster

Jag bryter gamla beteenden.

Mitt val detta år är att studera och fördjupa mig i Yogan och mitt företag. Jag läser till Yogalärare och jag läser Kreativt Entreprenörskap på Leksand Folkhögskola. Drömmen är att gå i ny riktning med mitt företag med mer Yoga och mer skrivande. Jag drömmer om att skriva krönikor, sagor och böcker. Jag drömmer om Yoga varje dag.

Jag har ingen aning om hur det skall gå till. Jag vet bara att jag hamnar där jag ska när jag följer flödet. Mitt flöde har lett mig till vackra JohannesKyrkan i Falun. Mitt flöde har fyllt hela kyrkan med yogavänner. Mitt flöde har samlat ett gäng yogavänner i Sifferbo.

Men  jag skapar stopp i flödet också. Det stoppar igen när mitt mål med detta år är att studera och ändå fortsätter jag att jobba mer än jag vill. Ett beslut jag tagit är att ta emot färre klienter. Förut tog jag emot 20 st coachklienter. Men nu idag har jag sänkt ribban till enbart 8 st. Dvs att jag som mest coachar 8 st under en och samma period. Mitt gamla beteende skulle vara att välja arbete och inkomsterna.

Mitt hjärta ber mig att ha tillit. Tillit till att jag skall välja min egen hälsa och utveckling först. Tillit till att när jag följer mitt flöde så kommer det nya inkomster också. Jag ser dom inte nu. Men mitt hjärta invaggar mig i trygghet att allt blir bra och allt är som det ska.

 

4 kommentarer till “Nya inkomster

 1. annica

  Såå fint det Du delar,, Tack!!!

  Mmmm,, känner igen.. känner samma! <3
  Bara så vackert spännande Pirrigt Läskigt LEVANDE!!!!

  SolskensKärlek,, <3
  avinasha

 2. Marie

  Va fin du är <3 Du är så grymt imponerande och jag är helt tagen av din målmedvetenhet och mod. U go girl <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *