Nya jeans

Jag inte har min trivselvikt just nu. Jag väger 2-3 kg för mycket för min lovely-feeling.

Ni kanske minns att jag spräckte flera par jeans i våras, så nu har jag inga favvojeans kvar. Jo, jag har ett par som jag kommer i när jag går ner 2 kg.

Och så har jag nu hittat ett par supersnygga Lee som har den där tvätten jag tycker så mycket om, tighta upptill och sen snygg bootcut. Lee känns som dom är sydda efter min kropp – sitter som en smäck!

Jag provar storlek och 26 tum sitter perfekt. Med lite bök och knöl så kommer jag även i 25:an. Så hur tänker jag då, när jag köper 25 tum?

Jo, att det är min morot till att gå ner dom där 2 kg, för då sitter dom perfekt och jag kan även andas när jag använder dom, haha! Så nu ”sänder” jag ut  mentalabilder på mig själv, där jag strosar runt i mina snygga jeans och känner mig nöjd. Jag andas och jeansen sitter löst i midjan.

Så till hösten kan jag förhoppningsvis använda jeansen och njuta av dom, fast just nu trivs min kropp alldels förträffligt i att strosa runt i tights eller lös klänning – det är så skönt för magen!

Ps Jag bad Nogge fota min valk på magen. Men han vägrade, tyckte inte jag skulle lägga ut bild på ”den” på bloggen, så jag gjorde mitt bästa att fota den själv….

 

Kommentarer till “Nya jeans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *