Nyfiken

I helgen hade vi lite Familjemys och gick på bio tillsammans, såg Nicke Nyfiken. Det var så himla mysigt! Först nu känns det som våra barn har rätt ålder för bio (4 & 6 år) och vi kunde njuta av upplevelsen.

Råkade för något år sedan gå med barnen på bio, alldeles för tidigt, dvs dom var för små. En miss! Missen blev ganska total när vi lät barnen välja bio”gottta” också, dom hade ju ingen aning om vår biokultur såklart eftersom dom var så små. Så deras val av biogodis blev; kanelbulle, vaniljmunk, festis och cocacola…. Vaniljmunk!!!!

Vi lyckades hålla dom stilla förbi reklamen och en 10 minuter in i filmen pga av munken och bullen, som såklart orsakade smul, kladd och sull!!! 5 våtservetter senare var det värsta bortstädat, då var någon kissnödig… Sen började Maya klättra och krypa fram och tillbaka över oss och stolarna. Barnen pratade och hängde inte med i filmen för 5 öre! Jag tog Maya och flydde ut ur biosalongen. Bad Nogge stanna och njuta av filmen med Oscar 😉 Tog 10 min sen kom även Nogge, pustande och stönande med Oscar i släptåg…

Levnadsglad apa Bioskafferi Spännande

Förresten: Blev så inspirerad av apan Nicke Nyfiken, han är så söt tycker jag. En bra förebild för barnen och oss vuxna, levnadsglad, ärlig, söt, snäll, busig, varm och go!

 

Kommentarer till “Nyfiken

  1. Tove Jakobsson

    hehehe, I follow You here too!!!! ;)))

    Har inte tipsat om dig än på min blogg, men det kommmer jför ag tycker den är underbar och ”go” precis som du.

    Vi ses när det är dax!
    Kramkalas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *