One home

Jag har den stora lyckan få dela med mig av Oneness till vänner, nära och kära. Idag har jag varit på en liten deeksha-tour och för varje gång jag ger deeksha eller pratar om Oneness så förstärks min medvetenhet och jag känner mig så välsignad att få dela allt det här vackra.

Hela mitt liv har jag sökt och letat. Vissa stunder i förtvivlan och hopplöshet och andra gånger i flow efter att ha upplevt något som jag vill känna igen. Jag har hela tiden innerst inne vetat att det finns något att upptäcka, något mer och något större. Mitt letande har som tur var accelererat de sista åtta åren, varav de sista fem varit väldigt aktiva och med en målmedvetenhet som ökat för varje år.

Det jag upplever nu är att jag äntligen kommit i full kontakt med något jag enbart förut upplevt vissa stunder. Jag känner mig i total samklang med min själ, äntligen är bruset intonat till en klar och tydlig signal. Jag hör. Jag upplever. Jag känner. Jag tror. Jag vet. Jag vet att min själ är där och nu äntligen är jag där också. Genom Oneness fick jag nycklarna att ta mig in genom dörren jag sedan länge bultat på (eller så är det så att med nycklarna har jag äntligen låst upp och släppt in/ut min själ). Det spelar ingen roll, jag har sökt kontakt och jag har fått den. Jag är så innerligt glad att jag har fått tillbaka den nu, kontakten jag upplevde jag hade som barn. Jag förstår att livet blir så mycket ljusare och färggladare om jag har med hela mig.

Jag tror verkligen jag har upptäckt min vision, min livsväg, mitt kall. Vi har alla något att dela med världen och det är en lycka att finna ut vad just det är och den är en fröjd att se andra vara i ett med sin själ. För mig är Oprah, Ceasar (hundcoachen), Zlatan… några sådan personer. Men jag ser dem här i Borlänge också, det syns när människor hittar hem i sig själva. Jag känner att jag har funnit mitt hem och jag vet nu vad jag vill dela med mig av. Jag är fylld av ödmjuk tacksamhet.

Namaste

 

4 kommentarer till “One home

 1. Fia

  … åh, för att inte tala om trion Swedish House Mafia – vilken soultrio och vilken soulenergy de levererade – snacka om andligt arbete att försätta Sveriges nya nationalarena i total bliss tre kvällar i rad. Jag tror många av de över 100 000 människorna som såg dem live fortfarande är i kontakt med energin.

  Soulnights and souldance BIG TIME <3

 2. Sofia Savita Norgren Post author

  Ja, vad vet man om människor och vad de upplever.
  Viktigast är väl ändå att bli sann emot sig och lära känna sig själv. Välja att se inåt istället för utåt.

  Kärlek Sofia

 3. Lena Landby

  Underbart för dig Fia och vi vet ju alla att du/det sprider ringar på vattnet och du når ut till många med din kunskap <3
  Mycket har hänt sedan jag träffade dig och jag ser att mycket har hänt andra som varit i din närhet också och det är såååå fiiiiiint, så fantastiskt att se dessa blommor gro, växa och slå ut – i den buketten känner jag att jag finns och jag är sååååååå glaaad och tacksam för det!! O jag vet att "Det kommer mera"… <3 <3 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *