Oneness i mitt liv

Välsignad med ett vackert hem, stor familj, kärleksfulla relationer, en frisk kropp och nu sedan Oneness kom in i mitt liv känner jag också sådan total mening med allt. Jag fullkomligt älskar att dela med mig av det jag har, tillståndet jag är i och deekshan jag själv fyller mig med – jag mår som bäst när jag får ge den till andra. Livet är såååå mycket bättre!

Efter en lång tid hemma, avskalat liv och få stunder med umgänge är jag nu verkligen full av längtan att få delta i livet. Jag vill dela, jag vill växa, jag vill bidra med det jag kan och jag vet att växandet och delandet går hand i hand. När jag delar kommer jag i kontakt med visdomen i mitt inre och det stora allomfattande medvetandet. När jag delar förstärker jag kontakten med min själ. När min själ får utrymme speglar jag andras själar och vi belyser varandra. När vi lyser så tänds hoppet. När hoppet finns så flödar kärleken. När kärleken flödar så möts vi på riktigt. Då ser jag vem du är och Du ser vem jag är. Vi kanske till och med ser att vi är ett.

Innan jag blåser ut ljusen för idag så gör jag som många andra kvällar Jag stillar mig och tackar. Tackar för allt jag redan har. Tackar för att allt i mitt liv är omhändertaget. Jag tackar för att jag har något att dela med mig av, jag tackar för meningen det fyller mig med. Jag tackar för alla människor jag får möta. Jag tackar för att livet är som bäst när det delas. Jag tackar för en välsignad dag. Jag vet att jag måste tacka nu, för imorgon kommer det redan mera att tacka för …

Namaste

 

2 kommentarer till “Oneness i mitt liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *