Oprah

Oprah, Ellen och Projekt Runway är sådant jag har tröstat mig med idag. Har fortfarande krångel med min mage. Börjar misstänka att det hör ihop med Egyptenresan. Fick iallafall komma till läkaren idag. Men han vet inte riktigt heller vad det beror på, jag har ju sedan tidigare Celiaki (glutenintolerans) och IBS, så min mage är lite extra känslig.

Fick avboka radiosändning idag när vi i Juryn skulle vara med. Och fick avboka annat jobb också. Känns trist. Jag är van att vara i farten och ha mycket energi. Så det var lite deppigt ett tag. Tyckte synd om mig själv som låg på soffan en ruggig novemberdag.

Men nu har jag tagit av mig offer-koftan för denna gång. Jag lärde mig att acceptera vad som sker. Och ännu en gång lyssna till kroppen, som idag bad mig vara hemma och vila.

Brukar känna mig så onyttig när jag bara ligger. Får dåligt samvete. Alltid finns det ju nått att göra. Men idag kämpade jag med att ligga still i soffan och bara vänta ut en bättring i magen. Och se, det gick bra det med!

 

3 kommentarer till “Oprah

 1. Fia

  Paus! Den ser till att jag får paus och tid att vara eftertänksam.
  Samtidigt tror jag bestämt att den vill att jag lägger om kosten till rawfood/veg. Jag börjar lite smått, trevande och nyfiket dra mig åt det hållet. Jag är på gång…
  ”Det handlar inte om att välja bort. Utan lägga till. Som Renée Voltaire sagt.”

 2. Elin J.

  Fint att du tog det lugnt ett tag, Sofia! 🙂

  Vad tror du egentligen din mage vill säga dig?
  Va’ med; ”Jag orkar inte hänga med…”, -eller något liknande???

  Krya på dig & ta hand om din mage!
  Kram…Elin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *