Oscar 8 år

   

Inledde söndagsmorgonen med att tassa upp med Maya och Nogge och göra iordning fika på sängen till Oscar som fyller 8 år idag, det blev smörgås med varm óboy tillsammans med paketen. Det mest uppskattade paketet var en Adventskaleneder som jag och Maya pysslat ihop själva och fyllt med Fotbollskort. Han fick också ett halsband med Hjärtberlock som han önskat sig och ett Monopolspel.

En riktigt mysmorgon med familjen – mitt hjärta är varmt och gott!

Ps Jag släppte mina orimliga krav på perfekta Cupcakes till kalaset vi hade igår (och det var väl tur det eftersom jag är urusel på att baka och inte tycker det är ett dugg kul… kan höra ihop med tidigare bakresultat) och köpte fikabrödet istället – och det gick faktiskt bra det med, jag kunde slappna av och njuta till fullo och mitt samvete var vid gott mod ändå.

 

Kommentarer till “Oscar 8 år

  1. Christina J

    Ser ut som ni haft en kanondag med familjen idag, hälsa Oscar ochh gratulera, vi ses imorron snygging! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *