Oskrivet blad

Idag packar vi in barnen i bilen och åker ner mot Arlanda, flyget till Thailand är i sikte och en välbehövlig semester efter en intensiv höst. Sol, bad och familj kommer att vara mitt fokus… och så någon skön thaimassage och god grönsakswok förstås och har jag tur hinner jag läsa några rader i en intressant bok innan jag somnar på kvällarna. Jag kommer lunka på i mitt SnigelmammeTempo och välja Happines varje dag!

Blogginläggen kanske kommer tätt eller så blir det kanske inga alls, jag kan inte säga, jag har lovat mig själv att följa lusten och fånga stunden. Jag tar dagen som ett oskrivet blad (ännu fler oskrivna blad, hehe drog en parallell till mina barnboksmanus som ligger i arkivet ”här uppe”. Bilden nedan visar tydligt hur överfyllt det är).

Och för alla er som vill prova Yoga eller är redan inbitna så vill jag bara påminna om att vårens yogaklasser startar i februari och du är varmt välkommen, kika in under Yoga och Veckoschema.

Choose Happiness! 

 

3 kommentarer till “Oskrivet blad

  1. Jennifer

    Ha, ha vilken rolig bild :). Hoppas att ni får en riktigt härlig semester och här hemma väntar jag för fullt på dina lovely yogapass! Kram <3

  2. Christina J

    Bara njut och jag kan nästan lova att några rader på webben ibland det kan du inte låta bli…Vi väntar här hemma på dig och yogan…KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *