… på väg upp

Det känns redan bättre! Efter en solig dag vid Siljans strand och härliga vänner på utbildningen Kreativt Entreprenörskap så kommer energin och livslusten sakteliga tillbaka. Mycket tid fanns idag till att dela varandras projekt och idéer och det är en lyx att få feedback från så kreativa och duktiga människor. Jag lär mig något nytt varje dag vi ses.

Jag kände mig lite off i mitt företagande under Baliresan och nu när jag kom hem. Fann liksom ingen ände att dra igång i. Jag kände det som jag varit i ett varmt ide. Och idag när jag delade mina projektplaner med de andra så är det tre delar som känns mer framträdande än de andra, och passionen, glädjen och energin forsar tillbaka – de tre delarna är:

*Yoga *Skrivande *Klädkollektionen

Och inom Yoga faller även skrivandet och klädkollektionen in, på samma vis som livscoachingen. Jag börjar se en helhet. Yogan är kärnan, fröet och det stora trädet som är på väg att slå ut i blom.

 

2 kommentarer till “… på väg upp

  1. Jennifer

    Låter härligt Sofia, blir nyfiken på klädkollektionen :). Jag räknar dagarna tills jag får börja gå på dina yogapass igen, det ska bli sååå underbart! Kram

  2. Christina

    Underbart att det vänt för dig och att du hittar kärnan … idag är jag low – men jobbar på att vända upp igen! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *