Passion for Yourlife and Business

 

Mina favorittidningar Passion for Business och Yourlife damp ner i brevlådan den här veckan, men tyvärr har jag inte hunnit öppna dem. Det var först igår kväll som jag gick och la mig för att läsa en stund. Och så skrek jag till av chock!

I tidningen Passion for Business har de med ett urklipp från MIN blogg!

Wow, det kändes så stort för mig att någon på redaktionen varit in på min blogg och läst och sedan valt att ta med det i tidningen. Jipiii Jipiii

 

 

9 kommentarer till “Passion for Yourlife and Business

 1. Jenny Landby

  Vad roligt, bloggen följer jag ju, men nu vill jag också köpa tidningen för att få det i handen så att säga. GRATTIS vännen, det sprider sig som ringar på vattnet!

 2. Fia

  Ja, det var verkligen en stor känsla, nu fick jag känna på hur det känns att ha med min text i ett magasin. Jag drömmer vidare om att någon gång i framtiden få vara krönikör.

  Brittis; Du är så välkommen att kontakta mig ang DFF och det du är intresserad av, ring eller maila gärna. 070-559 29 50 mail@sofianorgren.se

  Kram till er alla!

 3. Brittis

  Grattis! Vilken trevlig överraskning och tydligen så där alldeles oväntat för dig .
  Jag har också läst om ditt engagemang i DFF. och är mycket intresserad av alla de aktiviteter du har. Skulle vilja ha kontakt med dig för att förhöra mig om medlemskap i DFF..

 4. Christina J

  What a feeling!!! Härlig överraskning – snart ringer dom och vill ha mera….Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *