Peace & Love

Peace & LoveNog hugger det till i hjärtat när jag läser att Peace and Love begär sig själva i konkurs. Jag ser facebookstatusar rasslar fram som långa begravningståg. Borlänge sörjer. Och jag är säker på att ni är många där ute i landet som också sörjer. Det har varit en fantastisk festival och underbara år.

Jag väljer dock att inte sörja. Peace & Love har gett mig och ’min stad’ så mycket glädje och kärlek att det borde räcka till den här livstiden och nästa om vi bara väljer att fokusera på just det som vi har fått. Genom att välja glädje, kärlek och gemenskap varje dag, precis det som festivalen har fyllt oss alla med så fortsätter budskapet Jesper Heed har sått i oss alla att växa och frodas, mycket mer än bara dessa fem strålande sommardagar i juni.

Vi bär alla det fröet inom oss. Vi kan bära det vidare även utan en festival. Det kanske är just det budskapet som nu lämnas över med stort ansvar till oss alla att förvalta, att låta fred-och-kärlek-fröerna växa till blommor över vår stad. Att låta hela landet blomma över i gemenskap och glädje. Visst hade det varit fint att göra just detta under ännu en festival men till syvene och sist är det ju ändå vår vardag det handlar om, vårt liv, vår familj och våra vänner – att mötas djupare inom oss själva och närmre varann, att mötas på riktigt i kärlek. Att leva här och nu, varje dag. Den dagen är idag.

Tack Peace & Love
tack för allt – Kärlek ♥

 

 

3 kommentarer till “Peace & Love

  1. Camilla

    Om jag ordnar en sammankomst i kälekens tecken en dag under den veckan kanske jag kan hyra in dej då en stund 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *