Planering av livet

Kärlek genom närvaroDet kan hända att det gudomliga (själen) inom dig har en plan för just ditt liv. Men det är också lätt att fastna i sinnet ju mer planer vi tycks verka i, det kan vara svårt att skilja vad som är sinne och själ, ego och hjärta i själva planerandet.

Om själen har en förutbestämd plan med just ditt liv så kan du vara säker på att den redan är satt i verket. Den är perfekt tillrättalagd i ditt hjärta och livsvägen är du redan på. Så allt är redan omhändertaget. Det är liksom bara att följa med och ta emot. Så enkelt är det. Inte alls ansträningslöst, det krävs engagemang, passion, tålamod och glädje men planeringen i det stora hela är redan gjord. Struktur och logistik är påtänkt in i minsta detalj av det högre medvetandet, jag kallar det universum eller Gud.

Så grusa inte ner planen eller själva maskineriet med att grubbla, fundera, kontrollera eller försöka förutse eller styra om. Det är lönnlöst och det håller dig bara on-hold i livsflödet, det som inget hellre vill flöda fram och genom dig. Det som vill bära dig genom stunden, dagen, livet…

Mest troligt kommer du aldrig se den stora planen, själva projektet du är försatt i. Det är inte till för dig att bekymra dig om, det är som sagt redan omhändertaget just av den anledningen att du helt och fullt ska kunna uppleva det som händer just nu i ditt liv och omfamna det.

För egentligen är inte den stora frågan vad att göra med våra liv, utan snarare hur stor förmåga har vi att just uppleva livet. Uppleva det enda som finns att uppleva, det som är precis alldeles exakt just nu.

 

4 kommentarer till “Planering av livet

 1. Pernilla

  Bara LER och fylls med glädje när jag läser! <3
  Tack än en gång finast Fia för allt du delar. Det ger mig alltid lika mycket.

  <3

 2. Anna-Lena Hakanen

  Tänk va svårt det är att komma ihåg det självklara. Fundera ställa o planera tills jag blir så trött att kroppen bara vill lägga sej ner och bara skrika stopp nu Anna-Lena. Tack för påminelse!! Ska försöka komma ihåg att bara vara och följa med i livets flöde en gång tll.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *