Poolparty

Njuter av dagarna här på Bali. Vi har det så mysigt tillsammans och jag tar till vara på varje minut. Villan vi nu bor i är så lyxig att jag inte vill lämna den, den passar min LaDolceVita-livsstil som hand i handske höll jag på att säga, som solen på himlen passar ju mycket bättre här!

Villan passar mig som solen på himlen! Jag tackar till ovan att jag får uppleva det här livet i några dagar, tack tack tack!

Med en egen pool och sällskap av de bästa partymänniskorna så ordnar man givetvis ett poolparty!

Vi struntade i middagen och köpte istället massa godis, chips, kakor, vatten och läsk.Kastade av oss kläderna och blåste såpbubblor till dunket av Discohits – efter stoj och bad i poolen tills alla vara nöjda (förutom Maya som aldrig verkar få nog av bad) så mojsade vi ner oss i den stora dagbädden och såg på filmen Upp.

*Mammalycka

 

3 kommentarer till “Poolparty

 1. sofia Post author

  Jennifer
  Oh, är det sååå tomt i huset, haha!
  Ja, ingen av oss har precis bråttom hem, vi vill gärna stanna läääääänge!

  Ses snart fina du!
  VarmKram

  Maria
  Kontraster är minsann bra – samma med balans. YogaLärarUtb jag gick heter SamaYoga (Sama=Balans) och lärarna lär ut det på ett så fint sätt.

  Ses också snart fina du!
  VarmKram

 2. Maria

  Vilka härliga kontraster! Det ena förstärker det andra! Olika är bra i alla sammanhang./Maria

 3. Jennifer

  Åh ni har det så härligt så jag får en lyckokänsla i kroppen av att läsa det! Imorse när jag skjutsade Sebastian till fotbollsträningen så sa han när vi åkte förbi erat hus att det känns som att det varit tomt i flera månader, och jag håller med honom, det känns på något konstigt vis tomt när man åker förbi där, så det blir bra när ni kommer hem igen 🙂 fast först ska ni ju såklart njuta klart av er semester :). Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *