Raw Food

Fick tips idag  om en underbar hemsida om Raw Food (levande föda). Jag har länge känt och fått ”tecken” om att jag skall äta mer Raw Food och blev helt förtjust när jag fann denna. Tror till fullo på att min kropp skulle älska att leva på detta och att jag får optimal energi i kroppen utav den här kosten. Men jag är inte där riktigt ännu, jag är dock på väg. Lathet, ursäkter och gottegrisen i mig är det som står i vägen. Men jag är ju coach, jag har verktyg att ta mig förbi hindren …

http://rawfoodbyerica.se/

 

2 kommentarer till “Raw Food

 1. Fia

  Oh, du härliga idéspruta med visioner för framtiden – så länge du kunnat allt detta.
  Du inspirerar mig och jag beundrar dig! Tänk när jag kan lika mycket som dig om Raw Food och Tålamod 🙂

  Kram Fia

 2. Karin Hugerth

  Hej Sofia!
  Jag visste väl att jag skulle träffa dig på gemensamma hemsidor! Har följt Erica Palmcrantz sedan hennes bok kom ut och ser henne som en viktig och entusiasmerande förespråkare för Raw Food men också för Levande Föda. Såg igår att man kommer att kunna prenumerera på recept från henne för att få stöd att både komma igång och fortsätta sitt nya ”näringsliv”. Själv är jag på väg till affären efter helgens firande för att förse mig med ingredienser till de energisoppor som jag längtar efter och mår så bra av. De renar och bygger upp på samma gång och var det som Ann Wigmore till stor del levde på under senare delen av sitt liv.
  Jag har lärt mig att ha tålamod i livet, men det skulle glädja mig obeskrivligt om vi är framme vid den punkt där intresserade och kunniga människor utvecklar LevandeFöda/ RawFoodprodukter på våra respektive hemorter, som vi sedan kan prenumerera på på och få körda hem till oss allt efter våra egna behov. Till hem och arbetsplatser, till skolor och sjukhus – enligt samma system som sker i vår fysiska kropp, då näring förs runt till celler och organ allt efter deras behov och ger oss möjlighet att leva ett gott liv. Möjligheten finns på ett övergripande plan och väntar på att bli verklighet. JAG LÄNGTAR!
  Kram,
  Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *