Reunion

Har fått näring via en reunion av höstens Release Your Beauty-grupp som möttes igårkväll över en ljuv soppa hos Pernilla på PS Life is Good. Vi mumsade, talade, delade, skrattade och toppade det med några tårar för att avsluta med Oneness Blessings. Åkte hem fylld av tacksamhet och balanserade upp med ett avsnitt Svenska Hollywoodfruar, älskar det programmet. Kan absolut inte säga varför, det är bara en av mina personligheter som loooove it!

I reklampauserna läste jag mail och tog emot anmälningar både till vårens Yogagrupp och Oneness Awakeningkursen i februari, vilka båda nu är helt fullsatta. Det är en ovan känsla att få fullsatt och fylla på namn på återbudslistan, ovan men alldeles fantastiskt härlig på samma gång. Jag har bett om gåvan att få dela med mig av Oneness och givetvis levererar Universum mina önskningar. Jag vilar i tacksamhet över att allt är omhändertaget.

Återvänder till samma tacksamhet denna morgon när en av mina nära speglar mig till rena förskräckelsen. Jag stannar, möter, gråter och kapitulerar i det jag behöver se, som givetvis inte alls handlar om denne vackre människa utan just tackvare denna vackra människa så får jag se ännu ett av mina sår. To See is to be Free, säger Onenessläran. Jag ser. Jag gråter. Jag skriver. Och jag läker. Allt är Gudomligt väglett och allt är som det ska.

Tack Tack Tack

The greatest act a human being can learn is the act of 
’Seeing what going on inside

Sri Amma Bhagavan

 

2 kommentarer till “Reunion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *