Rötter och fötter

Guru-sandaler och samiska näbbskor har jag webbshoppat den här helgen. En salig blandning som ändå på nått vis representerar rötter och visdom. Jag får nu skimrande silverpadukas hemskickade från Indien, de är i Amma Bhagavans storlek och kommer förgylla mitt altare och givetvis tas med på mina Onenesskurser och träffar. Näbbskorna påminner om min barndom och mitt Norrbottniska släktträd, då när jag var barn så skämdes jag att gå i näbbskor men nu kommer jag att vara så stolt.

In Eastern spiritual traditions, the Guru’s sandals, or padukas, are a mystical and sacred symbol of the Guru’s power to uplift and transform us. The Indian scriptures tell us that the fountain of grace which God pours upon humanity actually flows through the feet of the great beings.

 

4 kommentarer till “Rötter och fötter

  1. Sofia Savita Norgren Post author

    Kommer du på något Onenessevent/kurs kanske du rent av får ’uppleva’ dem själv 😉

    Man kan ta emot Deeksha direkt från Padukas <3

    VarmKram till Dig
    God Fortsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *