Sadhana 22 nov – 21 dec

Jag välkomnar Dig att vara med under en 30 dagar lång Sadhana. Jag själv inleder dagen med denna fina disciplin och tänker fortsätta ända fram till den 21 dec 2012.

Namaste Sofia

Tacksamhets Sadhana (andlig övning/disciplin) 22 nov – 21 dec 2012.

Den här Bhakti (hängivenhet) kommer ge Dig en djup och innerlig kontakt med Din Gudomlighet (själ) när vi nu går in i The Golden Age (den nya tiden).

Upplev stillheten en stund och sök kontakt med Din Gudomlighet. Placera händerna på hjärtat. Gör dig medveten om dina andetag och känn ett lugn som sprider sig.

Med slutna ögon se (för din inre syn) en person framför dig varje dag under de 30 dagarna, en person som har hjälpt dig eller gett dig intryck och vägledning på din inre resa/växt. Finn ett sätt att uttrycka din tacksamhet till just den här personen.

Be Din Gudomlighet att stödja den här personen till att vakna upp till sitt naturliga tillstånd. Se hur personen hjälper andra med deras Uppvaknande och sprider glädje och frid på jorden.

Bjud sedan in Din Gudomlighet framför dig och ge Sat Karma (god karma) som Du nu fått (genom att be för personens Uppvaknande) till Din Gudomlighet. Ge på ett vördnadsfullt sätt, som om Du gav en gåva till Gud.

Tacka Din Gudomlighet (själ) för allt den har gjort för Dig. Var så specifik som du kan – tacka – genom att nämna mirakel som inträffar i ditt liv varje dag.

Avsluta med att se hela världen Uppvaknad, full med skönhet, frid, glädje och harmoni.

Välsignelser Bhimi
Fritt översatt Sofia

 

 

8 kommentarer till “Sadhana 22 nov – 21 dec

 1. Fia

  Vad fint att ni ansluter, välkomna!
  Ceremonin är jättefin och det känn så vackert att möta sina vackra spegelbilder, även de man fått trassla lite med att se vad de så kärleksfullt visar.

  Kram Fia

 2. Jenny Landby

  Åh ~ låter så fridfullt och visa vördnad och tacksamhet till ’lärarna’ i livet. Jag lägger till det i min dagliga pudja/yogastund på morgonen.
  Tack Fia!

 3. Monika Haglund

  YES!!! Känns så fint det här. Poppade upp så många för mig, så nu blev jag superglad!! Ju fler desto bättre! Hurra!! Tack 🙂 <3

  Massa kärlek och kramar

 4. Fia

  Härligt att ni också känner att ni vill delta. Jag uppfattar det som att tänka på en ny person varje dag, alla de som visat en vägen på sina olika sätt och speglingar. Jag ska be för en ny person varje dag, desto fler desto bättre… eller 😉

  Massa Kärlek
  Fia

 5. Monika Haglund

  Heej!
  Vad fint, det ska jag göra. Tack för att du delar.
  Ska man tänka på/ se samma person varje dag? Och kan det även vara en person som har lärt en mycket fast som jag upplevt varit på ett jobbigt sätt men som jag nu ser som ett sätt att hjälpa mig utvecklas? 🙂
  Kramar & Kärlek <3

 6. Lena Landby

  Märkligt Sofia….jag visste inte ens detta fanns, men gjorde liknande förra v och den personen fanns med mig i flera dagar och enorma tacksamhetskänslor flödade. Jag ska forts med det nu då jag ser vad du skrivit och jag tackar Dig, Personen, Min gudomlighet och Universum för att jag får ta del av allt i detta NU.

  <3 All kärlek <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *