Sammanträffanden

Camilla Läckberg

Som av en händelse så skriver Villatidningen som låg i brevlådan om Camilla Läckbergs skrivartips.

Som av en händelse knackar två predikanter på dörren alldeles efter mitt blogginlägg om Att dela med sig och lämnar en folder i handen med texten: Gud älskar dem som älskar att ge. Gud älskar en glad givare.

Som av en händelse så tipsar målarläraren (Maya och jag ska på målarkurs på lördag) om Hotell J, precis det hotellet vi bokat någon timme innan.

Som av en händelse delar jag och väninnan samma issue under vårt soultalk och genom att dela med varann så hjälper vi varann.

Som av en händelse… jag skulle kunna fortsätta i evighet. Det är så mitt liv är. Det är så livet är. Om eller snarare när vi är uppmärksamma på tecken, budskap och sammanträffanden som sker. Det är då de visar sig. Som om de (precis som oss) göds av uppmärksamhet och bekräftelse.

Where attention goes energy flows…

 

3 kommentarer till “Sammanträffanden

 1. Pingback: Glamour « Inspire Sofia Norgren

 2. Sofia Savita Norgren Post author

  Vad glad jag blir av att läsa din kommentar, tusen tack!
  Verkligen jätteglad… det värmer så att få höra att orden inspirerar.

  Lycka till med nya jobbet, njut av Din livsresa. enJOY!
  Kärlek & solsken
  Sofia

 3. B

  Hej Sofia! Jag vill berätta för dig om vad som händer med mig när jag läser din blogg (jag brukar ”tanka” den ett par veckor bakåt, läser den alltså inte dagligen): jag kan verkligen KÄNNA vad jag mår bra av och jag kan känna mig alldeles uppspelt och förväntansfull över vad livet har att erbjuda mig. Jag ska börja nytt jobb snart och det skulle med lätthet kunna bidra till stress på hög nivå. Men med dina kloka ord så tänker jag njuta av allt nytt jag ska få lära och alla nya människor jag ska få lära känna. Och skulle inte det vara bra så hittar jag något annat. Tack kloka, vackra Sofia!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *