Samtal med hund

Idag fick jag det förtroendefyllda uppdraget att kommunicera med hunden Agnes. Agnes hade varit med om en omskakande händelse och dess nära och kära var lite oroliga om hon farit psykiskt illa.

Vi hade inte träffats tidigare, men att döma av hennes ivriga och kärleksfyllda välkomnande när jag kom så skulle man kunna tro att det. Vi fick direkt fin kontakt och det kändes som jag var väntad.

Utrustad med penna och papper gick vi ensamma in i ett rum, jag och Agnes. Där kelade vi lite och jag lyssnade in. Först osäker på om hon ville säga något överhududtaget, men efter en stund började jag skriva. Två A4 ark senare hade jag en fin berättelse om Agnes, det hon varit med om och framför allt vetskap om hur hon fysiskt mådde. tex att hon var öm i vänster framtass. Vilket husse och matte efteråt kunde intyga att det stämde, likaså beskrivningen av hennes personlighet.

Livet är spännande, det finns så mycket att lära. Och idag lärde jag mig något nytt och fick även glädjen att träffa en livsglad själ – Agnes!


 

Kommentarer till “Samtal med hund

  1. Christina

    Agnes var så glad att se Sofia och mitt i glädjeyran så stillade hon sig och bara var lugn – så spännande att se reaktionerna. Sofia visade att hennes förmågor sträcker sig längre än hon själv vet om – och så kanske det är för oss allihopa…vi är så tacksamma för att Agnes fick lätta sitt hjärta med hjälp av Sofia, en spännande dag för oss alla. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *