Semester i Sthlm

Avslutade vår gemensamma semester med några fina dagar i Stockholm. Vi hade tur med hotellbokningen som var en sommarkampanj, betala för 2 bo 3 nätter, för familjerummen var tydligen fulla och vi fick checka in på sviten på Hotell Riddargatan. Med salong, sovrum med burspråk i 3 väderstreck, jacuzzi, två teveapparater och balkong ner mot gågatan på Östermalm hade vi det riktigt fint ála Dolce Vita.

Fint var också vädret, solen sken och vattnet glittrade. Gröna Lund stod på önskelistan så där roade vi oss såklart. Fast det är mest Nogge och barnen som roar sig med attraktionerna, jag är lika road av att se på och tacksam över att sitta på en bänk på marken hellre än i en karusell.

Sista dagen tog vi båten ut till Waxholm för att sola & bada, tyvärr kunde vi bara stanna några timmar för sen blev jag magsjuk och vi fick ta bussen tillbaka till stan. Det var en jobbig resa i den varma bussen och med den långa turen innan vi var på hotellet igen och jag kunde bli nedbäddad i sängen. Där låg jag ända till dagen därpå då vi skulle med tåget hem och då hade som tur var magsjukan gett med sig.

   

 

2 kommentarer till “Semester i Sthlm

  1. Lena Landby

    Vackra bilder och fina minnen från Sthlm, och minnen av magsjukor är snart puts väck…<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *