Semestern slut

Så är äntligen semestern över och jag gläds åt att snickarna är tillbaka vid vårt hus och bygget tar fart igen efter att stått helt stilla i fyra veckor. Bygget är 4-5 veckor försenat (inflytt 31 aug, helt klart 30 sep), men nu hoppas jag att det går undan för jag vill inte att det blir ännu längre än så. Jag vill flytta hem snart!

Det går fortfarande bra att bo i Kråkslottet och jag tackar nästan varje dag att vi får bo så här, själva boendet är inte fint, men det är praktiskt med stora utrymmen och så har vi ju världens läge med tanke på grabbarnas intressen. Igår var Oscar och såg tre matcher på Vallen.

Även Nogge börjar jobba idag, men jag och barnen har ledigt en vecka till. Det har verkligen varit en lång och skön sommar, jag är så glad att den blev så fin, fint väder, fina människor och fina stunder – allt vad jag kan önska!

Här är lite bilder från bygget så som det är just nu;

 

Kommentarer till “Semestern slut

  1. Lena Landby

    Åhhh vad ljust och vackert hus! Enormt fint.
    Ja det är skönt när snickare kommer tillbaka från längre ledigheter, även om det går att bo skapligt fast det inte är klart. Ni har ngt enormt fint att längta till, så då kanske det inte gör något 🙂

    Ha en finfin vecka innan skolor och arbete börjar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *