Session hos Leonid

Tog en taxi upp till Leonids hus. Det ligger ett par km utanför Ubud. När jag klev ur taxin fick jag fråga mig fram, vilket som var hans hus.

Fann ett litet vackert hus gränsande mot risfält och skogen (djungel). Vi satte oss i det öppna (typ altandäck) vardagsrummet och jag fick berätta om varför jag kommit och vad jag ville behandla, sen så gick vi runt hörnet till hans ”behandlingsrum”, en öppen terass med naturen som avgränsande vägg, djup grönska, skuggande palmer, kokosnötter, bananklasar var synen jag mötte och så den underbara ljudet av ett vattenfall. Alltså ett riktigt vattenfall!

Jag höll på att svimma av redan där av förtrollning – det var så magiskt!

Healingen (CranioSacral) tog nästan två timmar. Jag bara låg där och tog emot. Vissa stunder helt i min kropp och upplevde varje känsla, andra stunder var det så starkt att jag kände det som om jag svimmade. Jag kan ju inte veta, men jag upplevde att jag tuppade av åtminstone två gånger. Jag var som helt bedövad under hela behandlingen, som om jag tagit några djupt avslappnande tabletter, sådana lugnade som man kan få i sjukvården innan operation.

Behandlingen var väldigt skön. Rofylld och som jag redan nämnt, avslappnande. Hettan inne i kroppen var otroligt stark, det kändes hett, hett, hett när jag andades, som om jag hade skyhög feber. Men ändå var huden sval utanpå. Märklig känsla. Jag tror att det var mitt rotchakra som fick fart och eldade på i hela kroppen. Men det är återigen min upplevelse. Sanningen är den att jag har inte en aning om exakt vad som hände. Leonid är tystlåten och fokuserad. Han helar med energi och använder inte talet så mycket för att kommunicera. Han kommunicerar med min kropp och den förstår, det är det viktiga.

Efter två timmar kom min ljuvliga familj, då var det Oscars tur för healing. Han traskade fram till Leonid, tog i hand och hälsade. Så gick de iväg. Oscar hoppade upp på sängen, la sig till rätta som om det var något han gjorde varje dag. Blundade avslappnat och kom till ro. Han fick healing i 45 min, ingen sa något, Oscar låg där alldeles stilla och Leonid behandlade honom. Jag och Nogge var förundrade över Oscars coola beteende. Efteråt nämnde jag det till Leonid, att det var olikt Oscar att vara så avslappnad och trygg direkt, framförallt med en okänd människa, som inte talar samma språk och så i en ny miljö och under en healingbehandling. Då sa han, Oscar is a old friend of mine.


 

3 kommentarer till “Session hos Leonid

 1. Christina

  Ja du ser vad världen är liten – Vilken tur för Oscar att ni titta förbi så de fick träffas igen…KRAM på dig

 2. Helene Wehtje

  Käraste Fia!
  Vad underbart med era möten med Leonid! Tänk att Oscar hade så klart för sig att han skulle ha en behandling!
  Jag kommer nog att gå utbildningen som Leonid gör på Mangalam i augusti.
  Hör gärna av dig när du landat i Svealand igen!
  Stor kram till er allihop!
  Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *