Sharing på Solduva

Flydde glatt ett hus som genomsyrades av lätt små kaos och åkte till Ulrika & Kicka´s för att bli varmt omhändertagen på deras varma (värmedyna som madrass, loooovley) massagesäng. En hel timme med två fantastiska massörer som faktiskt till min stora förvåning och lycka bjöd på riktigt ömsinta handlag. Bara någon gång jag skrek jag till och höll på att ömsa mig ur sängen, annars så låg jag mest och småslumrade lycklig som ett litet barn.

Det är lätt att dröja sig var hos dem efteråt, vi har så mycket andligtsnack att dela med varann. Men jag skyndade mig så småningom hem, ville ju absolut inte komma sent till veckans viktigaste möte …

Varje tisdag mellan 20.00-21.00 sätter vi oss ned, jag & Nogge och möter varann. Delar vardag, jobb, tankar, livets mysterium eller sitter bara och ÄR utan att tala. Det är så fint, jag älskar såklart dessa stunder. De sprider sig som ett kärleksregn över hela veckan. Tänk att det behövs så lite för att öppna upp så mycket. Det är återigen i det lilla och enkla jag känner mig som mest lycklig.

 

3 kommentarer till “Sharing på Solduva

  1. Christina J

    Toppen – att boka tid kanske är enda raka för att få till det….hoppas ni kom rikigt nära…<3

  2. Lena Landby

    Wow, vad fiiiint att ni avsätter egentid för varandra och ert förhållande. Det borde andra ta efter kan jag känna <3
    All lycka till Er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *