Skratt & Bus

Har precis sett teveprogrammet ”Sommarpratarna” på SVT. Jag tycker det programmet är så underhållande. Jag är alltid så nyfiken på att veta mer om människor, och jag tycker upplägget med kända (kända och kända, funkar ju lika bra med oss andra också) människor och en middag ger så bra förutsättningar att göra det. Här berättar människorna öppet och känslosamt om sina liv och det blir så vackert och intressant tycker jag.

Jag fick mig en påminnelse idag när jag såg programmet. En påminnelse att livet går ganska fort. Och saker jag önskar jag hade gjort eller önskar att jag kommer att göra någon gång i framtiden kan jag faktiskt göra, typ nu. Även saker jag förut trott är försent. Eller saker jag vill göra någon gång i framtiden. Dom kan jag ju göra nu! Varför vänta?

Jag skall verkligen fundera över detta några dagar framöver och aktivt jobba med tankar och handlingar för att förverkliga allt jag vill göra.

Jag vet redan nu att jag vill uppleva mer skratt och bus i mitt liv – Jag skrattar varje dag redan nu, men jag vill skratta mer, så där hejdlöst asflabba, så magen bara värker. Jag vill busa mer med mina barn, men jag vill också busa mer så där galet vuxenbus. Förstår inte varför vi vuxna slutar busa, jag tycker det är underbart att busa och ”tugga” med folk.

Visa mig din fulaste grimas

 

Kommentarer till “Skratt & Bus

  1. Elin J.

    Jaaa, -man blir ju full av skratt bara av att titta på dej på kortet 😀
    Jag skall visa dej ett annant ansikts-bus nästa gång vi ses!

    Tack för att du bjuder på dej själv, Bus-Fia 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *