Snabbt förlopp

KnivskarpEnergierna är snabba nu. Det betyder att det som du önskat eller väntat länge på förut manifesteras i mycket snabbare takt nu med (energi)höjningen som sker successivt och det nya årets energi. 2014 visar oss vägen mot att snabbt uppfylla det vi önskar. Autobahn ligger öppen.

Kom ihåg att det är stor skillnad på att rikta sina önskningar med hagelbössan och att skjuta med lasersiktet inställt. Var knivskarp med andra ord. Uttryck dig så klarsynt och exakt du kan. Om hur våra önskningar ska få kraft kan du läsa om i förra inlägget om Bönens energi.

Är Du på det klara med vad Du önskar så sätt fart. Sinnet är styrningen och Själen är drivmedlet och som sagt, vägen ligger fri.

…………………………………………………………………………..

Känner Du Dig tveksam till Din önksningar eller har du provat dem förut men utan förändrat reslutat så kan det vara till hjälp att se lite djupare inom och se bakom önskan och då kan du ta ett någon timme, begrunda ett par dagar eller över en tid på det som kommer här nedan.

Inför dina önskningar/mål/böner så kan det vara gott att blidka inåt, se med inre integritet, dvs vara sann med dig själv om ”varför”. Se ärligt på vad det är som motiverar dig. Jag skulle för min egen del kunna ändra min kost och livsstil främst av hälosmässiga skäl, med orden jag vill vara sund och må bra. Men det är mitt luddiga lull-lull svar, där jag inte tonat in helt ärligt. För mitt sanna svar är att jag vill ändra kosten för att jag vill gå ner i vikt och för att uppleva mer av den själsliga närvaron. Varför? För att jag vill vara snygg. Jag vill stråla. Jag älskar att känna den andliga närvaron inom mig, den ger mig en lyckokänsla som består. That’s why! Så kort svar på frågan varför: Jag vill vara (läs: känna mig) snygg och lycklig! Och ja, det låter lite egotrippat även i mina egna öron, men det är så det är. Det är mitt sanna svar. Och när jag vet mitt varför,  så blir det så mycket enklare att be.

Inom Oneness lär vi ut en formel:

Intention + Egen handling = Gudomligt ingripande

1) Jag har en intention, satt mitt mål/önskan. Rannsakat mig själv, varit klarsynt med exakt vad det är jag önskar och varför (inre integritet).

2) Jag gör min egen del. Kan ju inte ligga på sofflocket och pilla mig i naveln medans böckerna skriver klart sig själva direkt. Jag gör min del. Vad det nu krävs av mig.

3) Jag får hjälp och stöd från Livet (Universum, Gud) att manifestera min önskan. Och var beredd, hjälpen kan ske på de mest mirakulösa sätt. Var öppen och låt Livet hjälpa till.

Ps Efter det här inlägget så kom jag på mig själv med att jag inte har något ’varför’ med mina böcker. Jag vet fortfarande inte exakt ’varför’ jag vill skriva dem. Jag skriver redan, jag känner att det gudomliga knackar på och vill hjälpa till men jag har missat för min egen del att göra hemläxan om ’varför’. Jag skulle kunna komma på 10 varför just nu men jag ska ta mig tid att kontemplera över den djupaste och sannaste varför, kanske är det samma som ovan, jag vill vara lycklig. Men det vet jag inte ännu, jag ska sätta mig och meditera över mitt varför. 

 

5 kommentarer till “Snabbt förlopp

 1. Savita

  För att förtydliga lite…

  Vi kan bara ställa önskningar och mål utifrån sinnet (egot), så är det att vara människa. Det är inget fel, det är så vi är. Men för att manifestera dem behöver vi Gudomligt Ingripande. Be om hjälp (nåd). Det gudomliga svarar an på våra vibrationer hela tiden (läs tidigare blogginlägg) och ger oss det vi sänder ut.

  För att förstärka önskan sätter vi en intentionen (den behöver vara klarsynt och satt med inre integritet (varför)), gör vår egen del och förväntar oss Livets hjälp (gudomligt ingripande).
  Själen sätter inga mål, den har som uppgift att följa vår önskan (vibration), vi är således både skaparen och skapelsen. Vi har Livet bokstavligt i våra händer.

  Själen låter mig känna mig snygg om det är det jag vill känna.
  Den låter mig också känna mig ful om det är det jag vill känna.
  Den fyller mitt liv med överflöd så länge jag känner överflöd.
  Den skänker mig stress om det är stress jag vibrerar.

 2. Savita

  Tack för dina tankar Kondora, jag delar upp mitt svar/mina tankar…

  Del 1: Jag för min egen del märker att jag gärna gömmer mig bakom begör (socker tex) och en viss liten övervikt för att inte visa mig som jag är – alltså så som jag är skapad. Min övervikt sitter som ett skydd och en blockering för mitt sanna jag.

  Jag upplever att sinnet slår till med sina begär och överviktskilon för att skyla mitt sanna jag, min sjäsliga vibration och utstrålning.

  Det är tryggt att gömma sig, och bekvämt. Om än så bakom övervikt.

  Och visst är det sinnet som också dömmer, alltid- Aldrig sjölen. Men jag (kan bara skriva för min egen del) ser att övervikten och när jag äter fast jag inte har behov (okynnes eller bara sugen) är ett sätt att beskydda mig från min egen livskraft. Jag vågar inte stanna och känna livsflödet i mig och jag vågar inte visa det för andra. Det är där min rädsla bottnar (så långt som jag ser den nu iaf), så därför vill jag skala av, mitt eget skydd, vad det än må vara, åtaganden, socker, kaffe, relationer, övervikt.. jag vill skala av och upptäcka mer av kärnan som är jag.

  Del 2: Men sen spelar det ingen roll egentligen om önskningarna är satta utifrån egots syften, så länge vi vet att det är sinnet (egot) och är klara och sanna med det inför oss själva så utövar vi inre integritet. Och är syftet gott, för allas bästa så sluter Livet (Universum, Gud) an och hjälper oss. Målen sätts alltid ifrån sinnet (egot), hur ska vi annars sätta mål, men själva drivmedlet att manifestera dem är själslig närvaro/kraft.

  Kärlek & ljus
  Savita

 3. Kondora Landby

  En fråga: När vi vill vara snyggare (säkert många som räknar in sig här, så ock jag) än vad själen redan visar oss att vi är, är det inte sinnet som spelar oss ett spratt när vi dömer oss själva med blicken och ser med de faktiska ögon vi har – än att lyssna inåt, eftersom vårt Högre jag inte dömer vårt eget utseende? Lyssnar vi då inte på vårt ego som vi gärna vill låta bli? Vi vet att det mal på framför spegeln men isf lyder vi väl det för vad i oss är det som avgör när vi är snygga och måste ta till yttre saker för att räknas hit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *