Snigelsommar

Njuter av de sista dagarna på vårt sommarlov, den här sommaren har jag varit ledig med barnen i sex veckor och det känns helt underbart. Jag är så glad att jag vänt om mitt liv och valt bort mycket av mina åtaganden och lett min egen transformation från stressig småbarnsmamma till (att iallafall stundvis leva som) Snigelmamman.

Som Snigelmamma har jag mer tid för mina barn, jag har en lättsammare inställning till livet att allt ordnar sig. Jag vet att prioritera de här åren med barnen, att den tiden aldrig kommer igen och jag vet att livet är långt och mycket hinner jag med sen, om jag nu vill när sen kommer, men tiden med barnen hemma den tickar och går hela tiden. Den tiden behöver jag välja att leva nu!

Ta det lugnt, allt ordnar sig.

Din gåva är att känna förtröstan inför livet.

Djurens Språk – Solöga

 

4 kommentarer till “Snigelsommar

 1. Gunilla

  Du är snigelmamma och jag är singelmamma 🙂
  Skämt åsido…snigelmamma är det bästa man kan vara för sina barn <3
  Kärlek till dig och de dina!

 2. eva

  Glad för din och barnens skull att du kan förverkliga din önskan att kunna vara en snigelmamma 🙂

 3. Lena Landby

  Fint! Läste Paulo Choelhos bok om pilgrimsvandringen Santiago de Compostela att huvudpersonen fick i uppgift att gå hälften så sakta än brukligt. Han fick sätta den ena foten framför den andra i slowmotion och DÅ upptäckte han världen på ett helt annat sätt…..ytterligare en underbar insikt <3

  Önskar Dig och de dina en underbar helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *