Solig dag i Rättvik

Dagar som egenföretagare är oftast fyllda av värde tycker jag, eftersom jag har förmånen att välja vad jag  vill jobba med och hur jag vill lägga upp mina dagar.

Idag var en sån lyckodag med mycket utrymme för mig själv. Jag hade ett givande möte upp i Rättvik med en förhoppningsvis kommande samarbetspartner. Och eftersom jag älskar att åka bil så njöt jag av färden till och från Rättvik också. Idag sken solen och förgyllde all den vita snön, det gnistrade verkligen – hur vackert som helst!

Jag hade också en medialkontakt inbokad och fick äran att förmedla kontakten mellan två själar som behövde nå fram till varandra och få läkning. Jag känner sådan tacksamhet över min mediala utveckling och att jag får möjlighet att hjälpa till att komunicera mellan ”andevärlden” och oss människor som är kvar på jorden.

Avslutade min tripp med en träff med en god vän, Mustafa som har kiosken vid station i Rättvik. Han hjälper mig alltid vidare i min andligautveckling och även att få klarhet i saker jag brottas med som människa, rädslor, ego odyl smått och gott som gömmer sig i mitt inre.

Utsikt över Siljan

Träden bugarVinter Rättvik

 

2 kommentarer till “Solig dag i Rättvik

  1. Fia

    Det är jag som skall tacka dig för det fina förtroendet att förmedla och tolka ert samtal. Det var en ära. Önskar dig allt gott!
    Kram Fia

  2. Helena

    Ville bara titta in och säga hej och tack för ett mycket givande samtal! Är så tacksam! Tack för att du finns. Stor kram från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *