Soulflow

Min dag var minst sagt energisk, energin flödade och telefon och mailen gick varm. Vajra Paatra kursen blev snabbt fullbokad, återbuden till kvällens Soultalk fylldes med nya anmälningar,  en reporter från DalaDemokraten ringde och ville träffa mig för en intervju, en vän hade ordnat lokal till Vajra Paatra kursen och däremellan var det däckbyte på Vianor och cykelutflykt med barnen då vi förutom stopp vid några lekparker också var och tittade på en lokal.

Maya var trött en bit på cykelturen och då sa hon; ”Mamma, vänta lite jag ska bara aktivera Elsa”. Och så gick det några sekunder innan hon svischade förbi med ny kraft. (Elsa, är vår kära husande, kvinnan som bodde i huset tidigare)

Jag pysslade glatt iordning inför kvällens Soultalk, gjorde fika, städade lokalen, tände ljus. Och sen samlades vi för en härlig Soultalk, timmar senare gick jag nynnade och upprymd till bilen – lycklig och tacksam av att få jobba med det jag gör, det fyller mig med så mycket glädje och mening.
Ps Nästa Soultalk är den 10 maj, finn mer information och anmälan – här.

Hemma satt en stolt och glad kille uppe och väntade på mig, han hade fått ett paket med Posten – nya fotbollskor!

 

 

2 kommentarer till “Soulflow

  1. sofia Inläggsförfattare

    Han har längtat länge och kämpat på, vi lovade honom nya fotbollsskor när han lärt sig knyta skosnören (han har varit lite lat med att lära sig det och vi med för all del, att ta oss tid och lära honom). Nu har han knutit för glatta livet minst 5 ggr varje dag i över en vecka och då kom belöningen 🙂

    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *