Soultalk

Under en längre tid, säkert ett par år har jag känt och fått till mig att jag skall anordna magiskakvällar, kvällar med gemenskap och andlighet där vi kan mötas som de själavänner vi är, mötas med våra bröder och systrar.

Ordet magiskakvällar har jag inte känt mig vidare bekväm med och så är ordet redan väl använt här i Borlänge, så mina kvällar kommer att heta Soultalk, en kväll där vi möts och talar genom vårt högre jag, vårt sanna jag – låter våra själar få det största utrymmet och inser att vi är mer än våra kroppar, känslor och tankar.

Det var med kärlek och glädje jag välkomnade 12 själasystrar till den första kvällen igår, en fin luciakväll fylld med ljus, närvaro, djup och skratt. En kväll där vi alla delade vår visdom, vi vara alla lärare och elever, flödet sinsemellan var starkt.

Tack till er alla som fysiskt var på plats och varmt tack till er alla som var med i hjärtat, vi kände er närvaro.

Namaste Savita

Meditation

Visdom från Findhorn

 

7 kommentarer till “Soultalk

 1. Christina J

  Ja ni kvinnor, det var en ovanlig kväll med mäktiga energier som sällskap! Jag ville verkligen INTE släppa taget i händerna omkring mig…får se när och vad som händer härnäst – tills dess – ha en lugn och skön GOD JUL allihopa!

 2. Lena Landby

  Kvällen var underbar, i stark närvaro. Min kropp och ande jublade då jag gick hem sjungandes:
  I´m singin in the rain, I´m singin in the rain, what a glorius feeling, a´m happy again…och det var med ”möda och besvär” jag inte gjorde som Gene Kelly på 50-talet: Dansade i vattenpölarna med mitt paraply i regnvädret ;-).

  Kul att jag har en spärr att jobba med…
  Tack fina soulFia <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *