Spegla dig där

Din andliga energi är stark. Aldrig har den varit starkare. Aldrig har den varit svagare. Du måste inse att du alltid och för alltid kommer att vara i den. Så sök inte. Sakna inte. Känn ingen tomhet. Känn ingen avsaknad.

Din andliga energi är Du! Du är sann. Du är äkta. Du är utav den kosmiska källan. Du är självaste källan. Du har aldrig klivit ur den. Du kan aldrig komma tillbaka till den. Du är den redan. Du har alltid varit den.

Avsaknaden, om du känt den emellanåt är en illusion som ditt sinne gett dig. Du är inte ditt sinne. Du är inte dina tankar. Men du är för alltid källan.

Så sök dig tillbaka inåt. Sök vart du vill. Bara du söker inom. Sök där inte sinnet finns. Dvs sök inte bland dina tankar och föreställningar. Koppla ur hjärnan och sök utan dess surr runt omkring.  Sök i tystnaden. När sinnet tystnat kan du höra bruset från källan. Som om du lyssnar till forsen som flödar.

Din källa flödar av livskraft. En oändlig energi. Oändlig. Dvs att den aldrig sinar, aldrig tar slut. När du väl hittat tillbaka in till källan så är du i ditt livsflöde och du känner din livskraft. Den kraften är så stark att den pulserar i hela din kropp. Din kropp är bara till låns, men tack vare din livsenergi så pulserar din kropp. När kroppen är klar, så forsätter din eviga källa, ditt sanna jag att pulsera av livskraft i all evighet.

Så snälla du, känn ingen avsaknad. Känn ingen ängslan. Inse att du bara är ljus. Inse att du redan är det du söker. Inse att du är helt fulländad som du är.

Och om du inte ser det. Så ta en spegel och spegla dig i ditt inre. Djupt där inne i din vackraste ädlaste kärna – spegla dig där och du skall finna det du söker.

 

2 kommentarer till “Spegla dig där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *