Stackars liten

Det finns inte mycket att ta av på pojken, nu kikar bara ett par stora trötta ögon ut på hans magra kropp. Jag tycker så synd om honom, han är inne på sitt fjärde dygn med hög feber, igår eldade termometern ända upp till 40,3. Jag har ringt Borlänge Sjukhus två gånger och de tror att han har Influensa och att det i värsta fall håller i sig upp till en vecka och att det vi skall göra är att kyla ner honom med febernedsättande,vira våta kalla handdukar om hans hand/fotleder/panna och ge honom massor av dryck och även en del salt.

Så det är där jag är, vårdar honom med full kärlek och samtidigt försöker förmå mig att ge lite tid till Maya, Izabelle är ju ännu så pass förståndig att hon ser till att få sin beskärda del av kakan.

Bloggeninläggen dimper ner emellan varven. Passar på när barnen har somnat och ifall jag har ork och lust… igår däckade jag totalt på soffan klockan 20.00 och då menar jag att jag var helt väck, för jag protesterade tydligen inte ens när Nogge bytte kanal på teven och såg på Hockey och då är det illa, för jag brukar vakna av obehags-rysningar när jag hör sportkommentatorer.

Ps Vi gav honom första dygnen Alvedon (suppositer/stolpiller) men det tog inte ner febern visade det sig, så efter samtal med sjukvårdsrådgivningen blev vi ombedda att ge honom Ipren (suppositer) istället och då sjönk tempen nästan omgående – själv hade jag ingen aning om att det var sådan skillnad, vet fortfarande inte vad det är för skillnad, men tänkte att det kanske är bra för någon annan att veta. 

 

Kommentarer till “Stackars liten

  1. Jennifer

    Stackars liten Oscar, jag önskar att han snart blir frisk igen och att han hinner få tillbaka krafterna till jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *