Tacklista

Tacksam att höstlovet med barnen blev över min redan höga förväntan. Jag börjar bli riktigt bra på att vara hemma och mysa, vara här och nu. Träning ger färdighet.

Tacksam att höstlovet är slut lagom tills barnen börjar nöta väl mycket på varandra och rastlöstheten kryper i skinnet på dem.

Tacksam att Izabelles två tänder ploppade ut och att den höga febern hon haft i två dygn berodde på det och inte något allvarligare.

Tacksam att Nogge också mått si så där, för då har han och Izabelle kunnat sitta och halvsova i soffan medans jag kunnat pyssla med att annat och vara med de andra barnen.

Tacksam över att ’L’ bad om att få komma till mig på session där jag fick användning av Yoga, Coaching, Access och Reconnective – känner sådan tacksamhet över att mina kunskaper kommer till användning och att de knyts samman.

Tacksam att jag kom på att jag skulle börja med mina malameditationer igen, oron över ditt och datt släpper och jag påminns om att jag kan välja att leva i tillit istället. Jag öppnar upp och känner att tilliten till Universum stärks var andetag.

Tacksam över Andligheten som hela tiden finns där som en trygg grund att vila mot. Som alltid står kvar och visar mig sin kraft även stunder när jag själv försöker mig på att tappa fotfästet.

Tacksam över att jag har så mycket att vara tacksam över just nu att jag inte ens orkar fortsätta rabbla upp allt här….

 

 

4 kommentarer till “Tacklista

 1. Gunilla

  Läste för för någon vecka sedan på Agneta Sjödins sida att hon alltid tackade för 10 saker innan hon lade sig för kvällen.
  Jag gör det också nu och det känns i hjärtat att det är befriande och kärleksfullt för själen

 2. Lena Landby

  Det jag hörde nyss var att skriva ner tre saker man är tacksam för innan man lägger sig – det första man sedan gör då man vaknar är att läsa det man skrev, just för att komma in i rätt stämning inför dagen.
  Ont om tid för småbarnsföräldrar? Ta med boken in på toa på mrg och läs, alla goda knep är tillåtna.

 3. Jenny Landby

  Bra tips att göra en sådan lista… det är som att påminnas av dagens tre guldkorn när man kryper ner i sängen på kvällen. Annars svävar jag på en euforisk känsla från helgens yogafestival… ses på onsdag. kram

 4. Christina J

  Vad härligt, jag är tacksam för att får gå på din yoga imorron kväll, sen skall jag också göra en lista på allt man får vara tacksam för i livet….Kram Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *