The guru

Sunyoga och Umasankar sjunger i mitt hjärta.

You feel it within, the guru is within. You have all the knowledge in there, säger Umsankar.

Han berättar inspirerande om sitt liv och hur han lärt sig att följa och lyssna till ´the divine´inom sig. Han berättar om alla fördelar med att göra Sunyoga och om hur SunyogaMeditation renar oss, för det är när vi renar oss från negativa tankar och ohälosamt leverne som vi gör det möjligt att fylla oss med det gudomliga. Ju renare vi blir desto närmare upplysning är vi. Men vi behöver utöva vår Sunyoga och våra meditationer med kärlek och utan förväntning. Släppa taget och ge oss hän.

Den här helgen har jag gett mig hän, jag har släppt taget trots att jag varit arrangör och istället litat till att allt är som det ska och att allt kommer till oss. Och det har det verkligen gjort. Umasankar är vår gäst, han är vår lärare, men sanningen är den att vi alla varit lärare i helgen, vi har lärt från varandra. Vi har alla låtit det gudomliga inom oss belysa och fylla rummet. Vi är alla lärare, vi är alla elever, livet är vår gudomliga skola. Och människorna runt omkring är alla våra bröder och systrar, vi lever i en enda stor gudomlig familj.

Jag vill tacka alla som varit med mig i helgen, vänner från norr, vän från Indien och vänner intill. Jag vill tacka er alla som var med i tanke & hjärta, er kärlek värmde oss så gott. Jag vill tacka Maud som skänkte den otroligt kraftfulla kristallen från norra Sverige, hon skänkte den som en gåva från oss i gruppen att ge till Umasankar. Nu färdas den med vår broder till Universal Peacecenter i Lachipur.

Namaste

 

3 kommentarer till “The guru

 1. Gunilla

  Vad otroligt fint skrivet Fia.
  Du förmedlar det vi alla kände där och då!
  Kärlek till Maud som gav en sådan gåva från oss alla till Umashankar <3
  TACK TACK TACK!! <3

 2. Marie W

  Du är en modig tjej som bjöd hit honom. Är så glad för din skull att det blev precis som härligt som du ville. Kram

 3. Maud Arnesson

  Kristallen har verkligen varit en del av mig i sjutton år. De sista fyra åren har den legat bredvid min kudde som en kär vän. Den har följt mig i meditationer, den har följt mig på resor. Det känns helt fantastiskt att en del av mig nu finns i Indien. Tack kära Sofia för att du ordnat detta fantastiska möte med sunyogi. Ni är båda helt underbara. Ljus o kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *