Tillflyktsort

Lyckligtvis hade jag och Elin planerat den här dagen sedan länge och det kunde ju inte passa bättre med tanke på hur jag mår just nu och vad vi går igenom, än att åka till min kära tillflyktsort och smultronställe Ängelsberg.

Det finns så mycket att upptäcka i Ängelsberg, som den vackra naturen, det fina bruket och den inspirerande Skulpturparken som i år hade temat Energi. Men allra mest upptäcker jag inom mig när jag är här. Här finner jag djupare kontakt med mig själv, här finner jag ro.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök under sommaren, Skulpturparken har sin konstutställning till den 2 oktober och de sägs att det är det sista året de gör den. Men jag håller mina tummar för att de finner kraft att fortsätta arrangera den vackra parken även i framtiden, den är helt magisk!

 

6 kommentarer till “Tillflyktsort

 1. sofia Inläggsförfattare

  Tack själv fina Elin!

  Christina; Det är Yoga redan idag (ons) kl 18.00 – du vet att du är sååå välkommen!
  Jag hoppas också vi ses snart, miss you.

  Kram Fia

 2. Christina J

  Oj så härligt det ser ut – dit måste jag också få dra mig nån gång…snart – hoppas du laddade dina batterier idag – önskar jag kan få till en träff snart – yoga saknas i min kropp – och du i mitt umgänge just nu! Ha det så gott och snart ses vi igen – KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *