Tills vi ses igen…

Det finns liksom inte tillräckligt med ord att beskriva vad vi upplever en sådan här retreathelg. Det är så djupt, kärleksfullt och innerligt. Vi är så nära och vi är så lika. Det är tryggt och det är vackert. Jag tror ärligt talat jag inte ens kan beskriva vad som sker, för jag tror inte jag har mer än en susning vad som vi öppnar upp oss för. Vi möter oss själva och det gudomliga i oss och när cirkeln slöts innan hemfärd så såg jag det i allas ögon – det glittrade ♥

Jag vill också skänka ett extra tack till Lena som så kärleksfullt bekräftar dessa retreater till mig och ber om fler och Ylva som alltid avslutar den retreat vi nyss haft med att skänka mig datum för nästa och givetvis direkt bokar in sig. Jag ler och värms inombords eftersom allt är omhändertaget. Så inom kort kommer information om nästa retreat som efter klokaste huvud (läs: Ylvas) är planerad till januari.

Och så vill jag skicka en varm kram till Lena som hade med sig en gåva till mig, ett kort från då jag var barn. Våra föräldrar umgicks och hon fann denna bild i ett album. Lena har faktiskt bott ett år i Chennai (Indien), dit jag kommer att flyga för att gå Trainer-kursen på Oneness University för att bland annat möta mitt inre barn – livet är fyllt av tecken och gåvor. Vi bär dem alla med oss och sprider dem till varann. Sååå tacksam för att minnena från min barndom redan nu börjat att kärleksfullt bubbla upp. Jag stannar och möter…

 

5 kommentarer till “Tills vi ses igen…

 1. Fia

  Åhhh, vilken passande text Ylva, din dröm har verkligen gått i uppfyllelse!
  Hur känns det att leva sin dröm? 🙂

  Gunilla, du var verkligen med i mitt hjärta. Jag tänkte på dig mycket, inte minst när jag såg den tomma sängen intill min på hotellrummet 😉

  Kram till er alla – ni är såååå fina!
  Kärlek Fia

 2. Gunilla

  Önskar i mitt hjärta att jag var där i helgen!
  Vill dela att min själ ändå var med för i Fredags kväll förde den mig på promenad runt kyrkudden i Leksand.
  Idag svängde jag helt spontant in till kyrkan i Rättvik och gick bland sjöbodarna nedanför kyrkan och fotade underbara bilder av siljan.
  Tänk vilka tecken ändå!

 3. Lena Karlsson

  Tack Sofia för att du gav oss möjligheten till denna retreat och tack alla som var med för dom ni är/ Kärlek till Er alla

 4. ylva

  Tack alla för en helt underbar helg!

  Jag hittade av en händelse (läs; gudomlig vägledning 😉 den här drömmen som jag formulerade för nästan 2 år sedan och den blev sann i helgen!
  Tack alla som hjälpte mig få känna hur min dröm känns!!

  /KRAM Ylva

  Min dröm är

  Att få växa och vara så tydlig med mig och mina gränser att jag därmed kan möta och bli mött med ärlig respekt av mina medmänniskor så att vi kan vila i varandras hem och sällskap vid besök eller behov. Vi kan då börja lära känna varandra som de individer vi verkligen är bortom stela roller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *