Tomma blad…

Vad bubblar inte upp till ytan om inte än mer skrivarlust. Jag skyndar mig att göra iordning två tomma anteckningsböcker som får följa med till Indien, helt säker på att det kommer gå åt fler. Jag får köpa mig någon till på Arlanda.

Största delen av Deepeningkursen är i mauna (tystnad) och om jag känner mig själv rätt (vilket jag inte alls är säker på att jag gör egentligen, upptäcker nått nytt i djupet av mitt inre varje dag) så kommer kreativiteten flöda.

Den har liksom flödat förut, här är bara några av de välfyllda böckerna och så ligger det ungefär 50 dokument i datorn. Skriva det kan jag, det älskar jag, nu ber jag om modet att slutföra projekten också… eller så börjar jag väl på nått nytt, haha! Nåväl, allt är som det ska. Jag mår väldigt bra av att skriva, om så bara för dammråttorna.

Skrivböcker Tomma blad...

Skatan förgyller den ena, en teckning från Maya. Och på den andra vecklar en Silvertärna ut vingarna i himlen.
Silvertärna
Du kan uppnå det resultat du önskar.
Din gåva är att vara målmedveten.

Djurens Språk
Solöga

Fast i mina drömmar blir jag kontaktad av ett förlag som säger; vi har förstått att du har så många böcker liggandes och vi älskar din personlighet och det du förmedlar, kan vi få publicera dina böcker, de du har och de kommande. Vi tror på Dig!

 

4 kommentarer till “Tomma blad…

 1. Pingback: Reportage « Inspire Sofia Norgren

 2. Savita

  Raringar… kärlek!
  Ni är med i hjärtat både när jag reser till Indien och skriver på boken/böckerna.

  VarmKram
  Fia

 3. Christina

  Tomma blad och ett tomt huvud – bara tankar som far förbi som små molntappar, låt dom passera och fånga in de som känns rätt.
  Såklart förlaget hör av sig….vilken dag som helst, när du kommit hem med ännu mera texter….du tar väl bra pennor med dig också?

  Ha en fantastisk resa – vi väntar på dig här hemma med nya insikter och krafter…!

  KRAM från mig till dig

 4. Kondora Landby

  Allt är på plats – både i hjärta, själ och de tomma sidorna fylls med text för oss som väntar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *