Trummeditation

För några veckor sedan var jag och en vän till Hälsomässan i Säter, efter att vi minglat runt bland vänner och härliga flumflum-saker så bestämde vi oss spontant för att avsluta dagen med en trummeditation som precis skulle till att starta. Vi tog plats inne i rummet på varsin stol och mannen som skulle trumma tog fram massor av trummor och gjorde sig klar. Bad oss att blunda och så började han trumma … det var väl där någonstans jag bara försvann in i mig själv eller kanske ut i universum, vet inte alls vad som hände men jag blev som helt förförd av magin från hans spelning. En timme fick vi njuta av vår inre (eller om det nu var yttre resa) och det kändes som ett par minuter. Min kropp och framförallt min själ älskade det och sinnet vart som helt förtrollat till tystnad och andakt.

Där och då bestämde jag mig för att det här vill jag uppleva igen och nu har jag bjudit honom att trumma för oss. Känn dig varmt välkommen!

Söndag den 8 april kl 15.00-17.00

Vajra Patra, en ny och samtidigt urgammal indisk metod av healing, transformering och aktivering av våra inre förmågor och kunskaper genom speciella trum- och sångsessioner. Ljudvibrationerna helar sinne, känslor, nerv- och immunsystem och öppnar upp för vårt högre medvetande.

Ananda, som har bott i Indien under flera år, är den första lärjungen från Västerlandet som blivit initierad i detta urgamla, hemliga system. Under 2011 släpptes kunskapen för att stödja den mänskliga evolutionen.
Ananda talar engelska.

Kostnad 200 kr. Drop In 20 platser. Om du vill vara säker på att få plats så kan du anmäla dig till Sofia Savita Norgren 070-559 29 50 alt mail@sofianorgren.se.

För mer information om trummeditationen: Regina Siuvatti 073-7810336.

Plats: Yogainspire, Sveagatan 20, Borlänge.

 

2 kommentarer till “Trummeditation

  1. Fia

    Tack för att du uppmärksammade, givetvis skall det vara 8 april, jag är korrigerat ovan nu. Tack.
    Hoppas du kan vara med, det är såååå magiskt och speciellt, tro mig!

    Kram Fia

  2. Jennifer

    Låter jättesännande, men du, visst menar du söndag 8 april? Återkommer om jag har möjlighet att vara med. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *