Uppväckande dopp

Efter Dynamic (Osho-meditation) och frukost sprang jag och Ulrika ner till Mälaren för ett dopp. Väl på bryggan hade en utländsk man redan tagit plats med sitt fiskespö, så vi frågade: Can we have five minutes in private. Han gick iväg på grusvägen och ställde sig och tittade in i en kohage medans vi skrämde iväg alla fiskarna när vi skrikande och nakna (Ulrika hade iaf trosor på sig) plaskade i Mälaren.

Det är lilla Fia i mig som älskar sådana här spontana galenskaper. Egentligen är det ju inte alls något galet för lill-Fia att hoppa i den iskalla sjön 6 maj men den tråkiga vuxna delen i mig ser gärna hinder i det mesta skoj, det är henne jag vill krackelera och få den nyfikna och livsglada flickan att ta mer plats i livet igen. Jag är på god väg emellanåt, några fler kalldopp får nog den tråkiga delen av mig att ta skydd och den vilda lilla flickan att ta mer plats. Det är tid för omvända (inre) roller i mitt liv.

Sunyogi har varit med mig mycket i tanken den senaste tiden och jag tänker på hans livsglädje och nyfikenhet, hur han slängde sig ner på gräsmattan i förtjusning och fotade maskrosor – han har verkligen barnet i sig i kombination med en medvetenhet och visdom som de flesta av oss behöver livstider för att finna. Han är speciell. Lill-Fia är speciell hon med minns jag, det är dags att lära känna henne igen.

 

3 kommentarer till “Uppväckande dopp

  1. Lena Landby

    Åhhh vad härligt och ser du på fotot ovan, så ser du Lill-Fias sprudlande glada småbarnsögon i den vuxna kvinnan 🙂
    Fortsätt vara nyfiken, spontan och lekfull!!

  2. Ulrika N

    Ha ha ja det var riktigt crazykul. Ser ut som jag grååter men det gör jag verkligen inte. Har bara frysit halft till IS…. AAASGARV!!!!****

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *