Våga säga Ja

Kanske får vi bara den tid som tilldelas oss på jorden. Därför ser jag det ännu tydligare nu. Jobba inte för mycket, låt inte känslorna stanna i bröstet, prata, bråka aldrig om pengar, våga säga nej och våga säga ja.

Kristian Gidlund

Jag önskar jag kunde säga att jag är mitt bästa jag på att leva, men det har jag inte varit fram till idag. Jag har ännu mycket att lära om livet. Jag skrattar inte fullt ut, jag bryr mig fortfarande om vad människor tycker och jag låter inte min själ dansa loss för mitt eget sinnes dömande, jag är skygg att vara jag, rädd att säga nej, vågar inte alltid säga ja. Och ja, jag har bråkat alltför många gånger om pengar, jobbat för mycket och hållit känslorna fångna.

Till mitt hopp ligger min stora medvetenhet om livet, jag vet att livet är till för att levas, det är kanske därför jag inte är räds döden, jag  är som mest rädd för att leva som den som är jag.

Jag kommer att be om mod att leva varje dag, inte sparsmakat, lågmält och lagomsvenskt för det kan jag redan, jag ska be om mod att leva fritt, flygande, böljande och fullt ut skrattande i varje andetag.

 

4 kommentarer till “Våga säga Ja

 1. Sofia Savita Norgren Post author

  Vad fint att Du ber om detsamma för Din del, våra böner blir starkare när vi ber tillsammans.

  Önskar Dig all framgång med att förlösa skratten 🙂

  Kram till Dig Bo Gunnar

 2. Bo Gunnar Karlsson

  ”Jag kommer att be om mod att leva varje dag, inte sparsmakat, lågmält och lagomsvenskt för det kan jag redan, jag ska be om mod att leva fritt, flygande, böljande och fullt ut skrattande i varje andetag”.

  Sofia; jag ser hela detta inlägg, ”Våga säga ja”, som en bild av mitt liv och ber tillsammans med dig, om samma mod för min egen skull. Framför allt kommer jag be om att hitta skrattet igen.

  Tack Sofia, många kramar och sköt om dig.

 3. Sofia Savita Norgren Post author

  Tack Meeri

  ”Hon som sjunger bland folk när hon väntar på bussen och alltid tackar busschauffören för skjutsen”, vilka otroligt tänkvärd ord du skrivit, precis så vill jag leva. Tack för inspirationen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *