Val av energi

Fyller på med inspiration genom att se Loreens magi på scenen i Allsång på Skansen och Ceasar, Mannen som talar med hundar. Allt är energi. Energi, frekvenser och vibrationer. Själv vill jag tona in mig än mer på ’rätt’ energier för mig, rensa undan det som håller mig tillbaka och vibrera mer i min sanna energi. Jag mår bättre och bättre för varje vecka. Kan ännu inte säga för varje dag, eftersom jag faller in i lägre vibrationer vissa dagar, jag påverkas fortfarande av människor, teveprogram, det jag äter och till och med vädret. De påverkar hur stark min energi är eller hur svagt jag låter den vibrera.

Jag vet att jag kommit långt på väg när jag inte påverkas av det som är runt omkring utan bara låter den frekvens vibrera som jag valt att vibrera i. När jag själv väljer hur jag vill må oavsett omgivning och påverkan omkring mig. Det är dit jag är på väg och jag upptäcker mer och mer av den underbara känslan och friheten var dag. Friheten att vara jag.

 

 

Kommentarer till “Val av energi

  1. Lena Landby

    Kanske är det det ”runtom” som måste finnas ett tag till så din kropp hinner att stabilisera sig – andligt – mentalt – fysiskt. Allt faller – helt på plats.

    ALLT HAR SIN TID – är ett enormt ordspråk som hela min kropp tagit till sig..för det är så att allt måste få ta exakt den tid det ska och skyndar vi på, blir resultatet ett annat…Så min fina vän: Tiden är oss given och vi behandlar den som vi vill…Men ordet INVÄNTA känns väldigt starkt, så bara var – invänta rätt tid – och Friheten är din starka vän – som fina Björn Afzelius sjöng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *