Vara en kanal

Snön kom tillbaka och blåsten viner runt husknutarna. Jag kurar inne, landar i mina good feelings. Det är så viktigt att stanna upp ibland, gärna flera gånger dagligen och vara med det som är. Invänta nästa steg. Jag drog ett Osho-kort igår när jag gick och la mig, med frågan om min bok. Och fick kortet: Mognad. Att nu var jag mogen att skörda frukten (typ). Jag ber om hjälp i processen och att slutföra boken. Jag vet att jag inte klarar det själv. Åren har visat mitt svajande motstånd och min envisa (inre) kritiker som släcker glädjen och hoppet… får tangenterna att tystna.

Jag ber om att lyftas över detta. Ges glädje, passion och energi till mitt skrivande och att bok efter bok skall slutföras. Jag ber om att orden ska ges mig, skrivas genom mig. Att boken ska formas och färdigställas – bli klar. Jag ber om att få vara en kanal.

Amen

 

2 kommentarer till “Vara en kanal

 1. Savita

  Hej Jessica

  Att få ett sådant här meddelande värmer så gott, så gott. Tack snälla.

  Jag hoppas verkligen att Du finner vägen till mer sinnesro och att skrämmande tankar och oro skingras. Meditation, yoga och samtal har hjälpt mig genom oro och ångest. Genom det och min andliga tro så har livsglädjen och tillien vuxit sig större. Livet är gott och Livet vill väl – så ser jag det.

  Önskar Dig från djupet av mitt hjärta allt gott!

  Med värme
  Sofia

 2. Jessica

  Hej Sofia! Ville bara berätta för dig att jag hittade dina youtube-klipp för ett par veckor sedan och sen dess har du varit min inspirationskälla nummer 1. Din blogg är underbar och likaså dina vägledda meditationer. Jag är mammaledig och har sedan min lilla dotter kom i augusti haft svårt att skingra skrämmande tankar på vad som kan hända, oro inför framtiden osv. Att meditera har hjälpt mig jättemycket (jag är fortfarande nybörjare men gillar att lära mig) och jag ska snart prova på att yoga! Tack för dina insiktsfulla inlägg här och tack för det lugn och den trygghet du förmedlar genom dina videoklipp.

  Stor kram /Jessica, 24 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *